Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Patric Chalmel, convidat dau TCOP lo 1er de belhier 2024 a la Maison occitana de Perigòrd

Communicacion de Sigolena Cabié, dau Talhier Culturau Occitan de Perigüers

Bonser a totes, 

Rendetz- vos dijuòus 1er de febrier de 2024 a 20 o 30 a la MOP (21, rua Beranger a Periguers) coma Patric Chalmel, autor occitan per la pareguda de son darrier libre "Memoria de raiçs et promessa de fruchas".

Patric Chalmel es originari dau Brageiraques. Doctor en filosofia e jurista especializat en dreit social, tornèt aprener e escriure l'occitan, que ten de familha. 

A recebut en abriu 2023 lo premi felibrenc, la Cigala d'Argent per son obra literari en lenga d'Oc. Son trabalh d'escritura s'espandis de la literatura pels maintages a de racontes remembrança de son enfancia, tan coma de recuelh de sants perigords o encara un lexic de brageiraques.


Curios de tot ço que tòca la cultura occitana, Patric Chalmel e son escritura clara e precisa nos assabenta sul pais e sas tradicions e nos interpela çaquela de contunh sur las questions prigondas de uei.


A dijuous !

Les commentaires sont fermés.